SZÉKESEGYHÁZI HIRDETÉSEK – Évközi 3. Vasárnap (2023. január 22.)

  • Ma Isten Igéjének vasárnapja. Olvassuk rendszeresen a Bibliát, Istennek hozzánk szóló üzenetét! Imádkozzunk azért, hogy az evangélium örömhíre minél több emberhez eljusson!
  •  „Az orvosok hercege – Boldog Batthyány-Strattmann László élete” című dokumentumfilm vetítése lesz a Boldog Salkaházi Sára Technikumban (Szombathely, Petőfi Sándor utca 6.) január 23-án, hétfőn 17.00 órától. A film után beszélgetésre nyílik lehetőség a film készítőivel, a Batthyány család tagjaival.
  • Szent II. János Pál pápa 20 éve, 2003. március 23-án avatta boldoggá a szentéletű orvost és példás családapát Boldog Batthyány Lászlót. Ebből az alkalomból zarándoklatot szervezünk Rómába május 15-19 között. A lelki vezető Székely János megyéspüspök lesz.  Bővebb információ az egyházmegye és a székesegyház honlapján olvasható. Érdeklődni, jelentkezni lehet a Misszió Tours Utazási Irodánál.  Tel: +36 20 565 3258, e-mail: missziotours@missziotours.hu; www.missziotours.hu
  • Idén is megrendezésre kerül a Házasság hete programsorozat. Ehhez kapcsolódva Házas-Társas-Játékra hívják a házaspárokat a szervezők. Részletek az Élő Víz lapon és a honlapon olvasható.